DAGENS KLÄDSEL



Allt är från H&M. Har bråttom nu ska hinna packa och sen dra till bussen om bara några minuter, puss!♥

MIN DAG


LINN AND ME

Dagen har spenderats med Linn... Men hon drog så nu sitter jag är vid datan helt alone, har ont i halsen och öronen. Men ska dricka te så att de luktar i hela huset för måste bli frisk till imorgon. Ska åka och klippa mig, sen bada med Rania & efter de träning. Kommer bli så jävla awesome! Puss så länge ♥

NY DESIGN


Mina designer blir aldrig bra längre.. Ska ta och beställa en design från någon annan tror jag. Har noll ideer om hur designen ska se ut och blir alltid lika onöjd.

LINN & OSCAR

Har tältat med Oscar och Linn inatt så har typ int hunnit blogga. Igår hade jag träning, jag & Linn badade ner i Alby och de va skit kul! Vi ska snart dra dit igen, de är så jävla nice där borta. Sen hade jag träning, vi uppvärmde med 1,6 längan sen så körde vi intervaller och efter de styrketräning. Sen badade jag igen efter de. Men ska försöka bli bättre på att uppdatera men aa.. 


FRIDA



Fan vad jag älskar tjej tidningar! Ska bara sitta och njuta av den här tidningen...

MIDSOMMAR

Kanske aldrig hann förklara hur de blev för de blev lite knas.. Kvällen innan midsommar ville jag helt plötsligt absolut inte fira midsommar på landet så jag sov hos Julia från i fredags tills idag. Vi har haft de fett nice, vi drog till Grönan och va där till typ 11. Men på vägen dit så glömde vi att hoppa av vid slussen så vi forsatte framåt. Haha. Jaja orkar inte förklara allt så ni kan få lite bilder istället.





Seriöst, godaste tårtan ever.




BLOGGANDET..

Vet att bloggningen suger just nu men ska sova hos Julia till på måndag så ni får klara er med de.kramar och gladmidsommar i efterskott

DRAR OCH SHOPPAR

Jag och Thea drar och handlar lite kläder, eller jag vet inte om jag ska köpa något men kolla iallafall! Puss♥

DRAR OCH SHOPPAR

Jag och Thea drar och handlar lite kläder, eller jag vet inte om jag ska köpa något men kolla iallafall! Puss♥

SLAGGAR HOS THEA

Drar till Pizzerian nu med Filippa och äter sen sover jag hos Thea! Puss♥

Älskar dig ♥

WWW.FEIM.BLOGG.SE

Jag och Filippa har skapat en blogg som jag kommer skriva på lite då och då. Kommer alltså forsätta som vanligt på den här. Våran blogg, (feim) kommer handla om Foto & mode mest sen kommer vi nog skriva om lite annat också. Men jag hoppas ni kommer gilla den! tryck HÄR!

FILIPPA & OLIWER

Idag har jag varit med Filippa och Oliwer. Missade bussen som går hem till dom så fick gå fett långt sen mötte dom mig med sina cyklar så blev jag shussad. Vi typ åt glass, klippte ett par jeansleggings till shorts, gjorde en blogg & jag badade i deras pol. As nice, sen fottade vi lite också. (: 




DESSIE - WATCHA GOT



Tyckte faktist själva musikvideon va rätt cool. Älskar början!först tyckte jag den va skit dålig men när jag hade lyssnat på den några gånger börja jag gilla den mer. 
Vad tycker ni?♥

BLOGGRIKET.SE


Bloggriket.se är en sida där man tävlar om att ligga högst upp i blogg topplistan. För att läsa mer om vad du ska göra för att bli medlem tryck på skylten ovan!

AMANDA & MOA

Va ute för ett tag sen med Amanda och Moa. Jag och Moa köpte en melon, skit gott!sen tog vi massor av bilder men kommer bara lägga upp några få.Älskar er mina fina bebisar. Puss♥

"LOL" fail...



Skit söt.


INSPIRATION

Hittade en hemsida med sjukt snygga short! Alltså dom är helt amazing, dyra också men ska nog endå köpa ett par för dom är helt grymt snygga!

1.Amerikano shorts

2.Blå denimshorts

3.Patch denimshorts

4. Ljusare Amerikano shorts

5. Pearl Denim shorts

Vilka tycker ni va snyggast?

SOMMAR?

Skit irriterande ju, känns inte som sommarlov. De regnar är dåligt väder osv.. Jag orkar inte gå ut nu häller så jag tänker bara sitta hemma och kolla på film, eller kanske åka och bada.. haha. Sen ska jag och mamma åka och köpa sånt här internet man kan ha överallt så att jag kan blogga nu när jag ska till landet. Och de är bara för er skull!


BLOGGA MER OM..?


Snälla kom med förslag nu så att de blir enklare för mig att blogga. För just nu känns de nästan helt värdelöst att blogga, jag har ingen blogglust, får inte alls mycke kommentarer och jag har ingen aning om vad jag ska blogga om så snälla om ni vill att jag ska uppdatera bra kommentera då vad ni tycker. De är ni som tjänar på de och får läsa om vad ni tycker är kul så passa på nu när ni har chansen. ♥

SLUTSPEL

Nu är de dags för slutspel!Alltså vinna eller försvinna, vi har redan spelat en match mot Haninge och den vann vi, de kan ha varit min sista match men de hoppas jag inte. Imorgon ska jag till läkaren och kolla min andning och de så missar första matchen. Men vinner vi den så blir de ju en till match och den kan jag nog va med på?haha hoppas iallafall!här får ni se hur vi såg ut efter sista matchen.. hihi♥





Verkligen jätte fina.. ;)

RESTURANG

Efter Eken idag så åkte jag, mamma och min morbror till en resturang i sköndal. De va skit god mat!fast vi fick sitta och vänta på maten i flera timmar, jag som va så hungrig efter den långa dagen i gubbängen. Vi hade faktist bara 2 matcher men de va långa mellanrum. Första matchen förlorade vi med 10-8 mot Tumba, de va endå bra eftersom att Tumba är ett riktigt bra lag!andra matchen var mot Huddinge och den vann vi med ungefär 13-6 tror jag?


Den skit goda efterätten!♥

GODNATT

Nu ska jag, maja och Linnea gå och lägga oss. Haha, cup imorgon ju. Tagga!

Fina osminkade tjejer, haha! ♥


EKEN CUP

Gubbängen nästa då.. ska köra Eken cup med världens bästa lag!åh de ska bli så kul. Sover hos Maja och Linnea inatt också, sen har vi cup imorgon också. Nu får ni hålla tummarna för mig! Haha, puss♥

NY DESIGN


Har ny design. Hoppas ni gillar den, fick bli en enkel..

LITE EFTER MEN..



Köpte de här dan innan skolavslutning, hade de här och ett linne. 

UTGÅNG

Nu drar jag och Hanna ut och träffar Sampa & Sune, Men vi hörs senare.
KRAAAAAM

ROLIG HELG

Har varit skit nice med Hanna,fanny och Felicia. Vill göra om allt. Haha tydligen hade jag pratat i sömnen  typ tagit Hannas kudde och sagt "Min kille". Vet inte om jag ska tro på de eller inte.. haha. tack för helgen cheyer!

Hanna & jag. skit fina! haha

Fanny äger !!

Tja , nu är jag med Hanna , Irre och Felicia och vi sitter i ett tält och dricker pucko ;D Jag och Hanna är ju bässt då daaa!!!!!!!!!;DD // Fanny Åkerblad <3

MATCH SNART

Drar mig mot matchen nu, ska bli så kul...
Eftersom att dom andra langa diss drog jag och badade med Sofie,Julia,Orre,Jocke & Frånlund igår, nice

I SHOULD HAVE KISSED YOU




MIN SKOLA


En video som några i min skola gjort. Cool va? :)


LÄNKBYTE

Måste bara länka den här cheyen som har en så awesome blogg. Den äger verkligen sönder. Vill inte bli en sånn som gör länkbyten 24/7 men de här är ju verkligen viktigt. KOLLA!KOLLA!KOLLA!KOLLA!KOLLA!

HELGENSPLANER



Den söta cheyen jag ska spendera den mesta tiden av helgen med 

SVAR

Anonym om LANDET:
Har du och rappe gjort slut?

Svar:Nej de har vi inte.

Felicia om HISS OCH DISS:
Hej! 
Kan du göra typ "helgens planer" i typ photoshop och berätta vad du ska göra i helgen? :) <3
FIN BLOGG. :)

Svar:Visst kan jag göra de! fixar en till imorn. Tack fresten!

HISS OCH DISS


Sommarlov: Ska bli så jävla nais med sommarlov nu, slippa skolan, bli tjock på glass.. sola och bada hela dagarna. Dra till grönan, ung 08 och massa mer. Bara några dagar kvar nu sen smäller de!

Cuper: Ah jag älskar cuper. Så himla skönt att slippa föräldrarna och vara med kompisar hela dagarna. Oftast träffar man ju nya kompisar också. Men de bästa är ju endå att man får spela handboll/fotboll eller vad man nu går på hela tiden. Längtar som fan till Partille!

Iphone: Skit nöjd med min Iphone! Den är ju bara för bäst. Kan sitta och spela spel hela dagarna. Sen kan man ju ladda ner vilken låt som helst bara den finns på youtube. Sen kan man ju köpa låtar också men de orkar jag inte. Men de roligaste är ju att man kan hålla på att byta skal (a) haha. 

Jobbiga människor: och med jobbiga människor menar jag sånna som svansar efter andra, messar en 24/7 och typ skriver "görs?" eller något sånnt. Eller sånna som håller på och säger typ "vågar du inte?" och blablabla när man kanske inte bara vill. Saime shit ni fattar vad jag menar!

Ginatricot: Jag måste bara dissa Gina. Förut vad de liksom min favorit affär men nu när man kommer in där så ser allt lika dant ut. Förut ville man ha allt där men nu är de svårt att hitta en enda sak. Men ja ibland finns de ju något iallafall.

Homo haters: Skit irriterande när alla håller på och ba "han är bög". visst jag kan också säga "jävla bög" om min mobil dampar eller något och de kanske är dåligt de också?men seriöst vafan är de för fel på bögar och lebbar?jag har inget imot dom sen har jag mångaaa kompisar som faktist har de och förstår bara inte varför..?



Ge mig sommar..!

HOME

Hemma från skolan nu, råkade somna på sista lektionen och när jag vakna va de bara några stycken kvar i klassrummet så trodde vi hade slutat men alla satt inne i grupprummet och spelade kort. Nu vill jag bara att de ska bli sommarlov. Orkar inte mer skola, på riktigt!

bild tagen för någon dag sen.

WHAT A MESS..


Vet att min bloggning inte varit bra,men har varit på landet sedan slaggat hos issi. Har haft de skit nais!men imorgon börjar jag blogga igen som vanligt. eller ska försöka göra de iallafall. Puss

LANDET

Åker till landet nu med johanna och alla andra.. Kommer blogga från mobilen om jag ens bloggar alls. Jag kommer hem på Söndag så de är lugnt, inte så länge. kram

Johanna,jessia och jag. hahahahaha skit gammal! missffoster

PICTURES

Kommer bilder från dagen, ifall Issi också tog några fina bilder med sin systemkamera så kommer de fler sen. Puss


Jag var såklart först i när vi skulle bada!






BILDER TAGNA AV: BÄSTA ALICIA!


AVSLUTNING MED FOTBOLLEN

Ska snart åka och handla typ picnik och sen åker jag hem till Elise där vi ska ha avslutning med fotbollen, nais. Men jag måste dra nu. puss
love u guys.

NY MOBIL

För er som inte visste så fick jag en Iphone igår, så jävla nais!

IKEA

Har vart på ikea och handlat möbler till rummet, när jag satt upp allt ska jag fotta. Har bara några småsaker kvar nu och hittade inget skrivbord. Men annars är de nästan klart. puss


jag=kines..

RSS 2.0