LANDET

Ska åka till landet idag och kommer kanske vara där i en hel vecka. Kommer väl antagligen sola & bada plus leka med kusinerna. Sen fyller jag år men tror inte de händer något speciellt då förutom tårta och presenter. hahaha.. Sen kommer Hanna och sover hos mig från måndag till onsdag och de kommer bli awesome!hihi pussar :)


CP


Du är bara ute efter en grej och de stör mig eftersom jag gillar dig på riktigt.

DÅLIG UPDATE I KNOW

Jaja, sommaren rullar på och de händer grejer hela tin. Försöker blogga så ofta de går, prommes!men ska snart dra till Tyresö och träffa kompis. Tältade inatt med Frånlund & Emil. Dagen innan de slaggade Fanny hos mig och kommer inte ihåg vad jag gjorde dagen innan de. hahaha!



Bästa dagen, älskar er! 

NYTT






Köpte de här igår plus en bh! kramar.

DID YOU KNOW..?


1.Idag kommer min brorsa hem, har inte träffat han på flera månader och min mamma har inte träffat han på 1år!
2.Jag fyller 13 år om bara någon vecka!
3.Efter sommaren ska jag byta skola, kommer bli awesome.
4.Jag är född i Grekland, kan prata flytande grekiska!
5.Jag bor själv med min mamma.

PICTURES







Älskar er, ni 2 är underbara! 

DÅLIG UPPDATERING, I KNOW

Förlåt för att jag aldrig bloggar men gör saker 24/7 nu som dom flesta andra gör på sommarlovet.. Men ska försöka blogga lite då och då. Idag var jag iallafall med Johanna & Annamaja i Handen och handlade kläder. Kommer bild på de jag köpte imorgon ifall jag hittar kameran. Måste typ sova snart, puss ♥


PACKAR..

Håller på och packar nudå till landet, åker dit snart med Linnea & Maja. Ska bli så jävla kul! Vill träffa dom nu direkt men jaja bara stå ut ett litet tag till, bloggar när jag kommer hem(på söndag). puss! ♥


MY PLACE

Hemma igen nu efter ett lååång dag med Nellie, Wille, Jonte & Jesper. Tycker att de mesta är jobbigt just nu har ingen lust för någonting och vill inte att mamma kommer hem för de kommer bara bli ännu jobbigare.. Har ingen aning om vad jag ska skriva... 


NELLIE AND ME










de är min arm inte min mage...

ÖSTNORA MED NELLIE

Är med Nellie nu hemma hos mig!vi ska precis dra och bada i Östnora, lovar att ni ska få massa bildern sen efter de för de va länge sen sist. puss på er :) 

NYTT



Tröja-vero moda 299:-

DESIGNAT


Egentligen tar jag ju betalt för designer men hade lust att göra designer så gjorde två gratis till dom här fina ungarna! puss! 


http://ail.blogg.se

http://sarahleinonens.blogg.se

NÄR JAG TÄNKER PÅ DIG, FÅR DEN HÄR LÅTEN MIG ATT FÄLLA TÅRAR.



SASHA LOPEZ - ALL MY PEOPLE


BAJEN FOREVER

Kom igen nu tjejer!önskar jag var med och fick träffa er, ha kul, spela fotboll & vinna den där jävla cupen!är så avundsjuk på alla er och ska aldrig missa en cup igen. I trust you, ni kan ta hem de här och de vet jag. Kämpa på och ha kul!och kom ihåg, söderbröderglöder! ;) ♥

vår tränares bild i miniatyrer, tryck för att få större bild.

NO PICTURES

Asso jag har typ sett ut som ett freak dom senaste dagarna så har tyvär inga nya bilder att bjuda på.. Just nu sitter jag och skriver med Linnea & Johanna som vägrar vara social. Håller också på med designen till Amandas blogg, dunkar music, kollar och bilder och de man brukar göra på datan. Tänkte bli klar med Amandas design så jag får de överstökat. Ni får bild på den efter, puss :) ♥

saknar dig min söta lilla chey ♥

HUR MAN GÖR SÅ TEXTEN SPEGLAR SIG

Tänkte försöka förklara hur man gör så texten speglar sig i Photoshop.

1.Börja med att skriva texten precis som du vill och sedan efter de trycker du på "Duplicera lager". Nu har du alltså 2 av de lagret men de sert du inte eftersom att dom ligger på exakt samma ställe!så om du tycker de känns enklare kan du dra ner det ena lagret lite.

2.Vän lagret lodrätt sen drar du ner de lodrätta lagret så att de ligger precis under eller hur du nu vill ha det.

3.Markera de understa lagret och minska "opacitet:100%". Ni ser längst upp i de högra hörnet på bilden när jag ändrar. Ändra så som ni tycker blir bra.

4.Sen är den klar! :)

NÄSTA: DUSHEN


Ska dusha nudå och efter de blire kolla på film med en varmchoklad.♥

ATT SE HAMMARBY SPELA FOTBOLL ÄR EN STOLTHET.



Jag kan ta svek och smärta för jag har bajen i mitt hjärta.

SMINKCOLLAGE


Hoppas ni förstog ungefär hur jag sminkar mig. :)

SVAR PÅ TAL


"kan inte du göra ett collage där du visar hur du sminkar dig?"
Svar: jo visst kan försöka göra de idag!

"Gör du gratis headers?"
Svar: Nej de gör jag inte men man kan alltid fråga för de kommer stunder då jag faktist har lust att göra gratis headers.

"Va heter fonten du har på texten Leonie Drake?"
Svar: "Franklin Ghotic Heavy"

"Vart är ni och fotar?" (alltså "modellbilderna")
Svar: I hammarbybacken.

EMMA PALMERLUND

Emma jag har inte känt dig så länge men under tiden vi har känt varandra har du varit en stor del i mitt hjärta. Du har alltid funnits för mig har kunnat pratat med dig om allt och på riktigt du är så jävla fin både utanpå och inuti. Du är så himla äkta. Skulle ge dig allt du ville ha om jag bara kunde, vill inte förlora dig eller sluta träffa dig så ofta som jag gör nu. Du ska veta att jag finns för dig varenda sekund natt eller dag spelar ingen roll för bara du mår bra gör jag de. Älskar dig Emma. 

KÄRLEK 

TUNGASTE LÅTEN.


MAMMA HAR DAMP

Asso jag får typ inte sitta vid datan för mamma men ska göra så att hon ångrar sig, lovar att blogga direkt när jag får sitta vid datan igen. puss!


JOHANNA, SAMPA & EMIL

Hej och förlåt att jag inte bloggade igår!men jag kunde inte för jag var och badade i Älvsjöbadet med Johanna & Davve, sen åkte vi och bada i östnora direkt efter vi hade ätit på donken. Johanna slaggade här och vi var uppe till typ 4. Vi var med Sampa, Emil, Sara & Jossan till 12. Snart kommer Emil & Sampa hem till mig, dom är iallafall på väg nu och vi ska vara med Fredde & Oscar tror jag. Men vi hörs senare ikväll. :) Puss!

Kärlek till dig! ♥

MODELL:JAG - FOTOGRAF:ISSI






NIXTABADET


Va på Nixtabadet idag med Rebecca, Emma & 3 till..
de va väl kul men vi gjorde inte så mycket. Eller först så badade jag och Rebecca.. Haha jag klarade att hoppa från 5an!fett cool jag är :) Här får ni en bild.

Dålig bild på mig..

OUTFIT


Vad tycker ni?ska äta frukost och lite sånnt nu sen drar jag till Nixta med Rebecca.. måste nog skynda lite. Haha!

MINI KÖP


Bra bild va..?jaja saime shit den får duga. Linnet är mycket finare på, lovar!ni får bild på den imorgon eftersom jag kommer ha den som "outfit". Men vi hörs imorn för ska typ sova nu, eller lite tv först skadar inte. ;) haha!

TILL LEONIE


Har gjort en idolbild till Leonie nu!tycker verkligen hon förtjänare de. Hon bloggar ofta och gör de bra, har läst hennes blogg länge nu och kommer inte sluta läsa den tills hon slutar blogga. Jag älskar hennes blogg så tycker ni ska kolla hennes blogg faktist! Bilden nedan är min idolbild till henne, tryck på bilden för att komma till hennes fin fina blogg! 


EN BRA DAG OCH NU TRÄNING..

Har haft en sjukt bra dag med Issi & alicia!Nu blir de bara ett litet snabbt inlägg eftersom jag ska på träning om 24 min.. tror inte jag hinner skriv något mer för ska byta om och allt men kanske uppdaterar efter min träning som slutar 10!vi va och shoppade och grejer idag så lägger upp de jag köpte, (mini köp..). puss!
HAHA! BÄSTA BILDEN!

STAN NÄSTA DÅ..

Åker till stan med Issi & Alicia snart då.. Vi kommer ha fett nice!vi ska först fika så ska jag köpa en jacka typ.. Sen efter de drar vi och badar i Sikla eller någonannanstans. Haha just nu sitter jag och kollar på "fiffi" typ eller vad den heter med Issis lillebror André. Men vi hörs senare efter min träning som slutar 10. kanske tidigare. Men ha en bra dag. :)

JAG ÄR EN NOLIFER


Sätter igång och skriva de här i allas loggar nudå...

FILMTIPS?


Någon som kan tipsa mig om en bra film?Gärna tjejfilmer! haha tyker sånna är jätte roliga men annars går komedi,drama & allt annat bra. ;)

SVAR PÅ TAL











"Dags och börja göra videoinlägg kanske? Roligt att se"
Svar: Önskar att jag kunde videoblogga lite då och då men jämt när jag videobloggar låter jag som värsta fjortisen och skämmer bara ut mig. Men visst kan jag försöka någon gång men lovar inget!

"Du kan väl också göra ett videoinlägg där du visar hur du sminkar dig?"
Svar: Har faktist funderat på de och hade tänkt försöka göra ett någon gång! :) 

"Vad heter din/dina bästavänner? "
Svar: De heter Filippa, Linnea & Maja.  :)

"Kan du inte lägga upp tre snygga klädsel du verkligen älskar och vi läsare kan rösta på dom så kan du ha det någon gång?"
Svar: Jo ska försöka göra de någon gång i veckan! 

Puss på er som kommer med kommentarer, tankar osv.. ♥


HEMMA FRÅN PARTILLE

Tillbaka igen nudå.. Hade gärnat stannat i en månad till men jaja, cupen är ju bara i en vecka.. Så nu ska jag väl börja blogga igen som vanligt dåra, har inga träningar under hela sommaren men ioförsej har vi fått ett "schema" med övningar vi ska göra 3 gånger i veckan. Får väll se om jag håller de. Haha!de var iallafall bäst i Göteborg och så kul att träffa nya kompisar. Nu får jag snart ångest för att de är så lugnt om man gämnför med hur de har varit under en hel vecka så måste ringa någon NU!♥


TIDSINSTÄLLT INLÄGG!

Godmorgon! Antagligen så har Inger precis väckt oss och lagt sig på dom som vägrar gå upp. Vi ska nog snart dra till frukosten och bli tvingade att äta äcklig fel med hårda flingor men de är okej. Efter frukosten ska jag gråta för att vi ska lämna varandra och sen ska jag döda min mamma, haha nej men aa.. puss!♥

Foto: Jag


RIGHT NOW

Chaow alla glada! Sitter här med Rania, vi har precis fixat klart oss nästan!nu drar vi snart till Liseberg och efter de drar vi till festen och är där i en timme. Vi åkte ut idag, pinsamt.. Asso vi kom bara till A-slutspel sen åkte vi ut direkt, vi fick 5 utvisningar sammanlagt, 2 va mina.. haha men puss!


PARTILLE

Hej allihoppa.Förlåt att jag inte bloggat men kan inte göra de här i Göteborg. Matcherna har gått bra så vi spelar i a-slutspel idag. Vi har varit på disco 2 dagar och liseberg en dag. Asso första dagen på discot de va helt galet! Verkligen sjukt kul. Asso dansade och allt som fan men mer får ni inte veta... haha ;) puss!
Älskar er!♥

NÄSTA: PARTILLE

Godmorgon bloggen!sitter på bussen nu med laget på väg till Göteborg. Där ska vi spela partille i fem dagar. De är ungefär fem timmar kvar tills vi är framme, fast de gör inget för de är fett nice här! Puss.

HEMMA IGEN

Hemma nudå!Har haft de bäst med Emma, men nu måste jag sova för åker bort imorgon. puss! ♥

snyggingar!

BILDLÖSTINLÄGG

Drar till landet med Emma nu, så kommer inte kunna blogga.. Vi tar båten från stan som går typ vid 8. Kommer bli så jävla bäst. puss!♥

MUSIC




JOHANNA, TOTTE, ALLE & SIMON

Hej alla söta. Idag mötte jag först Johanna sen träffade vi Totte, Alle & Simon. Vi drog till grönan och de va ingen kö!sen åkte vi och bada men kommer inte ihåg vart, hehe.. De va fett nice att bada iallafall!skit kul ju. haha de va 2 män som va och bada med typ 7barnungar och vi ba stog och diskutera om de va tsm och hade adopterat alla barn eftersom de inte va lika sen ba kommer en tjej och barnet ba "mamma". haha vi måste va störda som trodde de bara för att dom va och bada med 7ungar.. hehe! ♥

Fan vad fina vi är..

RSS 2.0